Notícies

Torna la Copa del Món d'esquí de muntanya amb la participació de Kilian Jornet

Enviada per administrador el 26/Feb/2015 - 23:24

Imatge 0 per Torna la Copa del Món d'esquí de muntanya amb la participació de Kilian Jornet
Kilian Jornet participarà aquest cap de setmana a la tercera mànega de la Copa del Món d'esquí de muntanya a les proves individual i sprint

El trofeu Marmotta es disputarà aquest cap de setmana a Val Martello (Itàlia) i reprèn la Copa del Món després de l'aturada pels Mundials

“Estem a l'equador de la temporada i fins ara ha estat perfecte. Tinc ganes de seguir al mateix nivell que fins ara, encara que es comença a notar el cansament després de les competicions. A Itàlia intentarem anar a buscar un podi a la individual i sumar punts a l'esprint”, explicava Kilian Jornet

Val Martello (Itàlia), 26 de febrer de 2015 - Kilian Jornet torna a la competició d'esquí de muntanya aquest cap de setmana a la tercera mànega de la Copa del Món. Així, es reprén la competició després de l'aturada per la celebració dels Mundials celebrats el mes passat a Verbier, en els quals Jornet es va fer amb dos ors: a la modalitat individual i en la vertical race.

“Estem a l'equador de la temporada i fins ara les sensacions han estat molt bones. Tinc ganes de seguir al mateix nivell que fins ara, encara que es comenci a notar el cansament després de tantes competicions”, declarava Jornet.

El trofeu Marmotta serà la tercera cita de la Copa del Món i serà acollida a Val Martello (Itàlia). Jornet arriba a la prova posicionat al capdavant del rànquing general en aquesta competició. L'atleta espera amb ganes aquesta segona part de la temporada participant a la prova individual i a l'esprint.

Kilian explicava: “En aquesta cita intentaré estar al podi a la individual i aconseguir punts a la prova d'esprint. Serà una prova tècnica amb una gran organització. Ja hem corregut aquí altres vegades, en un país amb una gran afició”.

La competició començarà dissabte amb la cursa individual. La prova té un recorregut total de 15km amb quatre pujades, 3 baixades i dos trams a peu, amb un desnivell positiu total de 1.677m.

El dia següent a les 10.00h Kilian queda citat novament per disputar la prova d'esprint. En aquesta ocasió els atletes hauran de superar un recorregut total de 1km, amb dues pujades, una baixada i un tram a peu amb un desnivell positiu total de 80m.

Malgrat els bons resultats de l'atleta en aquesta temporada, Kilian es va a haver d'enfrontar de nou amb els grans esquiadors internacionals com els italians Robert Antonioli o Damiano Lenzi, així com el francès Xavier Gachet. Respecte als seus competidors Jornet comentava: “És una pena que Anton Palzer s'hagi lesionat, està sent la sensació d'aquest any. Malgrat tot, el nivell està sent altíssim i segur que una vegada més serà una gran batalla”.

La cita serà aquest proper dissabte a partir de les 9 del matí.

Crèdit de la foto: ISMF Press Office