Notícies

Frontals a punt: dissabte arriba la clàssica Poblet-Prades nocturna

Enviada per administrador el 07/Ago/2014 - 10:17

Imatge 0 per Frontals a punt: dissabte arriba la clàssica Poblet-Prades nocturna

Poblet, 7 d'agost de 2014 - Vint quilòmetres sota la llum de la lluna, o més ben dit, sota la llum del frontal, amb 1.162 metres de desnivell positiu, és el menú que espera als participants de la trailSERIES Poblet-Prades nocturna 2014, que celebra aquest dissabte per 14a vegada en format de marxa i per 4a com a cursa de muntanya.

Una cita ja clàssica del calendari català que s’iniciarà a les 21h al Monestir de Poblet i que culminarà al poble de Prades després de passar per punts tant emblemàtics com la Font del Deport, la Mola dels Quatre Termes o el Tossal de la Baltassana.

Com a novetat, enguany s’ha avançat l’horari de sortida per tal de gaudir de la posta de sol des de la part més alta del recorregut.

La trailSERIES Poblet-Prades és la sisena prova puntuable del Circuit trailSERIES Costa Daurada, al qual li mancaran dues proves més quan finalitzi aquesta. A més, pel seu caràcter històric, és la única de les cites de la temporada en què els participants dels circuits de 20 i 10 quilòmetres competiran junts i s’establirà una única posició final, si bé els punts aconseguits serviran pel circuit en què cada corredor ha estat participant enguany.

Així doncs, caminant o corrent es pot gaudir d’un paisatge increïble, amb la magnífica experiència afegida que suposa fer un recorregut de caràcter nocturn entre dos llocs tant emblemàtics.