Notícies

Els pilots Maverick Viñales i Carles Checa participaran a la Vallès Drac Race

Enviada per administrador el 02/Ago/2014 - 19:27

Imatge 0 per Els pilots Maverick Viñales i Carles Checa participaran a la Vallès Drac Race
El món del motor també estarà present a la primera edició d'aquesta doble cita que tindrà lloc el primer cap de setmana d'octubre
Terrassa, 2 d'agost de 2014 - Dues estrelles del motociclisme i dos campions del món com són Maverick Viñales i Carles Checa no han volgut deixar passar l'oportunitat de ser partícips de la primera edició de la Vallès Drac Race. Els dos pilots han confirmat la seva presència al Parc Natural de Sant Llorenç durant el cap de setmana del 4 i 5 d'octubre tot i que ho faran en modalitats diferents.

Checa ha estat l'últim en anunciar la seva inscripció i ho farà en la prova que s'ha convertit en una de les seves principals aficions des de la seva retirada: el BTT. L'ex pilot de Ducati, entre d'altres, ja té experiència en el món de les dues rodes sense motor, amb la participació aquest any a la Volta a Eivissa. A més, Checa també ha demostrat que està 100% capacitat per finalitzar proves d'ultraresistència com ho acredita la seva participació a l'ExtremeMan Menorca.

Nascut a Sant Fruitós de Bages, Carles Checa, de 41 anys, va anunciar a la tardor la decisió de deixar el món del motociclisme després de més de 350 grans premis, 26 victòries, més de 70 podis i el títol al Mundial de Superbikes assolit el 2008 en el seu palmarès.

D'altra banda, Maverick Viñales donarà un pas més i s'atrevirà a provar el Repte Drac de la VDR: 50 quilòmetres trail (dissabte dia 4) i 100 en BTT (diumenge 5). El pilot del Páginas Amarillas HP 40 Team aprofitarà una aturada en el calendari del Mundial de Moto2, abans de viatjar al Japó, per participar en una prova que li fa especial il·lusió. Viñales és un habitual del Parc Natural de Sant Llorenç, ubicació que utilitza freqüentment com a lloc d'entrenament per a preparar-se de cara a la competició i és per això que ha volgut apadrinar la prova des del primer dia.

El pilot de Figueres també té experiència en el món del mountain bike després de competir a l'Andalucía Bike Race el passat mes de febrer. Viñales, de només 19 anys, va ser campió del món de Moto3 la temporada passada i les últimes informacions asseguren que al 2015 correrà a MotoGP amb una Suzuki.

La Vallès Drac Race es disputarà el cap de setmana del 4 i 5 d'octubre al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i compta amb dues proves que també es poden fer per separat: un trail de muntanya de 50 quilòmetres i una cursa BTT de 100. El punt de sortida i d'arribada serà el Parc de les Nacions Unides de Terrassa i les inscripcions romandran obertes fins el 28 de setembre.