Notícies

Tercer triomf de Pijuan i rècord de Cayetano a la trailSERIES Poblet-Prades

Enviada per administrador el 11/Ago/2014 - 11:06

Imatge 0 per Tercer triomf de Pijuan i rècord de Cayetano a la trailSERIES Poblet-Prades

Poblet, 9 d'agost de 2014 - Josep Maria Pijuan va assolir dissabte a la nit el seu tercer triomf consecutiu a la trailSERIES Poblet-Prades nocturna, que unia el Monestir i la població després de 20 quilòmetres de recorregut, sent la sisena prova puntuable del Circuit trailSERIES Costa Daurada 2014. És la quarta vegada que la prova es realitza com a cursa atlètica, mentre que alhora tenia lloc la 14a edició en format marxa pel mateix circuit. En total s'hi van reunir 200 participants.

Pijuan fou el primer en arribar a Prades parant el cronòmetre en 1h:38:20, amb més de dos minuts d'avantatge sobre el seu company d'equip i guanyador de la categoria sub-23 Mikel Besora (1h:41:30). El podi el completava Kilian Garcia (1h:43:45).

En categoria femenina Lourdes Cayetano es va adjudicar la victòria de manera contundent, batent, a més, el rècord de la prova (2h:06:40). En segon lloc va arribar l'atleta local Sandra Gabarró (2h:18:41), que tot i millorar el temps amb què havia vençut l'any anterior no va poder repetir l'esglaó més alt d'un podi que completava Cristina Fargas (2h:19:50).

El fet que la prova es disputés alhora en els formats de cursa i marxa va implicar que hi hagués grans diferències entre els participants d'ambdues modalitats. Així, el darrer dels caminaires creuava la línia de meta després de més de 5 hores de ruta, passades ja les 2 de la nit.

La propera cita del Circuit trailSERIES Costa Daurada serà ja amb la setena i penúltima prova puntuable, que s'emmarcarà dins la Ultra Trail de la Serra de Montsant el proper 18 d'octubre. Pel Circuit puntuaran les curses de 26 i 10 quilòmetres que hi ha programades en un certamen que tindran dos recorreguts més: un de 44 quilòmetres i un altre, el de la prova reina que dóna nom a la cita, de 100 quilòmetres.