Notícies

La Volta Cerdanya Ultrafons impulsa la venda de dorsals firmats com a part del seu projecte social

Enviada per administrador el 02/Mai/2014 - 23:12

Imatge 0 per La Volta Cerdanya Ultrafons impulsa la venda de dorsals firmats com a part del seu projecte social
Kilian Jornet, Anna Frost, Núria Picas, Fernanda Maciel, Emma Roca i Seb Chaigneau entre altres, apadrinen un dorsal solidari.

Els dorsals d'Emelie Forsberg i Philipp Reiter, entre altres, a la venda aquesta primera setmana.

Els diners que s'obtinguin es destinaran a la Fundació Itinerarium, que treballa amb persones discapacitades, i l'Associació Debra, que ho fa amb malalts d'Epidermòlisi bullosa.

Puigcerdà, 2 de maig de 2014 - La Volta Cerdanya Ultrafons treu a la venda una sèrie de 52 dorsals solidaris, amb la fotografia, firma i frase d'alguns dels corredors més cèlebres del panorama del running, com Kilian Jornet, Emile Forsberg o Anna Frost. La iniciativa forma part del Projecte Social que duu a terme cada any la VCUF, amb el qual vol recaptar diners per a les associacions amb què col·labora en aquesta tercera edició. És una de les accions que engega aquest any la VCUF amb l'objectiu de ser molt més que una cursa. La VCUF vol esdevenir més solidària que mai en aquest tercer any de vida.

Cada dilluns, durant quatre setmanes, es posarà a la venda una sèrie de dorsals diferents que podran ser comprats individualment a un preu de 50€ a través de la pàgina web de la VCUF. La compra d'aquests dorsals solidaris dóna dret a participar a la cursa Sumant Capacitats el traçat de la qual se situa a Llívia i tindrà lloc el dia 1 de juny.

A part de la inscripció a la cursa solidària, el comprador rebrà l'exemplar d'aquest dorsal únic i una còpia sèrie limitada del Decàleg del Bon Excursionista de Kilian Jornet.

Entre els corredors que han apadrinat un dorsal trobem noms tan destacats com els de Kilian Jornet, Núria Picas, Emma Roca, Emelie Forsberg, Gerard Morales, Seb Chaigneau, Anna Frost, Philipp Reiter, Toti Bes, Fernanda Maciel o el mític Marco Olmo.

Podeu comprar els dorsals solidaris des de http://www.ultrafons.com/dorsals-solidaris/

Trobareu la pàgina web del Projecte Social de la VCUF a http://www.ultrafons.com/projecte-solidari-2014/