Notícies

Marc Pinsach disputarà el Campionat d'Espanya per equips

Enviada per administrador el 03/Abr/2014 - 19:25

Cassà de la selva, 3 d'abril de 2014 - Marc Pinsach disputarà aquest proper cap de setmana el Campionat d'Espanya per equips que es disputarà a la Vall de Núria en el marc de la cursa Poca Traça.

La prova li servirà a Pinsach no només per intentar aconseguir el títol en l'especialitat sinó també per preparar l'última prova de la Copa del Món, que es celebrarà a Noruega el proper 12 d'abril.

“La preparació per la final de la Copa del Món culminarà amb la cursa de diumenge, que a part de ser un bon entrenament segur que serà una cursa espectacular, ben organitzada i que si tot va com ha d'anar ens ha de servir per portar a casa el campionat d'Espanya per equips. Pot semblar un títol menor, però totes les victòries costen de guanyar, fan il·lusió i reflecteixen una regularitat al llarg de tot l'any. A part sempre és un gust córrer a prop de casa i per muntanyes conegudes que amb aquest bon hivern que hem tingut encara estan plenes de neu per poder fer un bon recorregut.”, comentava Pinsach.