Notícies

Kilian Jornet presenta la pel·lícula 'Déjame vivir' a Barcelona

Enviada per administrador el 29/Abr/2014 - 19:28

Imatge 0 per Kilian Jornet presenta la pel·lícula 'Déjame vivir' a Barcelona
El Palau de la Música acollirà, el proper 19 de maig a les 22h, la presentació mundial de Déjame Vivir, la segona pel·lícula del projecte Summits of My Life de Kilian Jornet

A més de la projecció de la pel·lícula, a la presentació s'hi durà a terme un col·loqui entre Kilian Jornet i diferents personatges convidats

“Tinc moltes ganes de tornar a ser a Barcelona un any més per poder fer la primera presentació de la pel·lícula. L'any passat va tenir molt bona acollida i em venia de gust poder repetir l'experiència i compartir el segon any del projecte amb els espectadors”, comentava Jornet

Puigcerdà, 29 d'abril de 2014 - Kilian Jornet inicia a Barcelona la gira de presentacions de Déjame Vivir, la segona pel·lícula del seu projecte personal Summits of My Life. El Palau de la Música Catalana ha estat l'escenari escollit per presentar aquest film que narra una aventura èpica viscuda en cims d'arreu d'Europa.

L'acte es durà a terme el proper dilluns 19 de maig a partir de les 22h amb la presència de Kilian Jornet i un grapat de convidats que parlaran del projecte i dels valors que s'hi associen.

Kilian Jornet declarava: “Tinc moltes ganes de tornar a ser a Barcelona un any més per poder fer la primera presentació de la pel·lícula. L'any passat va tenir molt bona acollida i em venia de gust poder repetir l'experiència i compartir el segon any del projecte amb els espectadors. La pel·lícula no narra només fites esportives sinó també la nostra manera de veure la muntanya, així que espero que els espectadors en puguin gaudir tant com nosaltres ho hem fet rodant-la.”.

Dirigida per Seb Montaz, Déjame Vivir recull durant 62 minuts els reptes que Jornet i els seus amics van afrontar durant el 2013 en muntanyes d'arreu d'Europa, amb els intents de rècord al Mont Blanc, l'Elbrús i el Cerví. Retratats d'una manera intimista i humana, Déjame Vivir posa en relleu un Kilian Jornet que ha de desafiar els seus propis límits per aconseguir complir un somni d'infància, seguint els passos dels pioners de l'skyrunning, esport del qual n'és actualment el seu màxim exponent.

Després de presentar, l'any 2012 al Petit Palau, la primera entrega del projecte, “A Fine Line”, la sala principal de concerts del Palau de la Música n'acollirà la segona entrega. L'acte es dividirà en dues parts; la projecció i una presentació en què Kilian Jornet, acompanyat de diferents personatges, farà una reflexió al voltant de la pel·lícula i dels valors que articulen el projecte Summits of My Life, a més de donar algunes pistes dels reptes que s'afrontaran aquest any. Les entrades de l'acte es posaran a la venta el proper 6 de maig a la web de Summits of My Life, a les taquilles del Palau de la Música així a la seva web i tindran un cost d'entre 18 i 20 euros, segons la localitat escollida.