Notícies

La Volta Cerdanya Ultrafons presenta la tercera edició de les curses a la Diputació de Girona

Enviada per administrador el 31/Mar/2014 - 10:41

El dimecres dia 2 d'abril tindrà lloc la presentació de les novetats d'aquest any
Puigcerdà, 31 de març de 2014 – Eduard Jornet, director de la Volta Cerdanya Ultrafons, juntament amb la presència de l'Il·lm Sr. Antoni Guinó, Diputat d'Esports de la Diputació de Girona, l'Il·lm Sr. Ramon Moliner, President del Consell Comarcal de la Cerdanya, i el Sr. Jordi Bes, corredor d'ultramaratons gironí i vencedor de la Volta Cerdanya Trail 2013, presentaran la tercera edició de les curses que tindran lloc a La Cerdanya del dia 31 de maig al 8 de juny.

Es durà a terme la presentació de les nombroses novetats que tindran lloc aquest any. La VCUF adquireix un fort caràcter solidari i organitzarà una cursa i altres activitats, que seran explicades en la presentació, per col·laborar amb entitats que treballen per la millora de la qualitat de vida i la integració en la societat de persones amb discapacitat o malalties minoritàries, com el projecte Box 21 de la Fundació Itinerarium i l'Associació DEBRA.

També s'organitzaran la Setmana Internacional del Senderisme i el Running amb activitats per tota la Cerdanya i el Saló del Senderisme i el Running a Puigcerdà.

Cal destacar que la Volta Cerdanya Ultrafons serà l'escenari del Campionat de Catalunya de curses d'ultraresistència i prova puntuable per a l'Spain Ultra Cup.

DATA: Dimecres 2 d'abril de 2014
HORA: 11.30 hores
LLOC: Sala Ferran Agulló de la Diputació de Girona. Pujada Sant Martí 4 de Girona

Ordre del dia

  • Presentació de la VCUF 2014 i descripció de les 6 curses de diferents distàncies (des dels 5 km fins als 214 km) que es disputaran.
  • Descripció de les activitats paral·leles a les curses que es duran a terme al llarg de la setmana: el Saló del Senderisme i Running , la Setmana Internacional del Senderisme i el Running, curses infantils, conferències i projeccions, entre altres.
  • Presentació del projecte solidari de la VCUF i la subhasta de dorsals solidaris.

Elements destacables d'aquesta tercera edició

  • En aquesta tercera edició, la VCUF tindrà un marcat caràcter solidari amb la creació d'una cursa específica i diverses activitats per tal d'obtenir fons que aniran destinats a la Fundació Itinerarium i l'Associació Debra, que treballen en la millora de la qualitat de vida de persones afectades amb qualsevol tipus de discapacitat i l'epidermòlisi bullosa respectivament.

  • La cursa de 87 km serà el Campionat de Catalunya de Curses d'Ultraresistència i prova puntuable per a l'Spain Ultra Cup.
  • L'actual edició de la cursa comptarà amb la presència d'un gran nombre de corredors de renom a nivell nacional i internacional, els quals es donaran a conèixer a la roda de premsa.
  • L'organització de la Setmana Internacional del Senderisme i el Running amb activitats lúdiques i esportives per a descobrir el patrimoni natural i la gastronomia de la comarca, i la celebració del Saló del Senderisme i el Running a Puigcerdà, que reunirà les principals marques del sector.
  • També s'organitzaran un seguit de curses infantils durant la setmana de la VCUF per tal de fomentar la pràctica de l'esport entre els més petits i transmetre'ls els valors dels esports de muntanya.