Notícies

La Vall d'Aran acull de nou el Ral·li d'Esquí del CEC

Enviada per administrador el 25/Mar/2014 - 16:44

Imatge 0 per La Vall d'Aran acull de nou el Ral·li d'Esquí del CEC
El Ral·li, que enguany celebra la seva 56ª edició, forma part de la Copa Catalana FEEC-Millet per equips 2014
Barcelona, ​​17 de març de 2014 - El proper diumenge 30 de març es celebrarà la 56a edició del Ral·li d'esquí de muntanya del Centre Excursionista de Catalunya (CEC) a Tuc de Parros (Val d'Aran) i que està considerat el ral·li de referència de molts esquiadors de muntanya. Aquesta competició forma part de la Copa Catalana FEEC-Millet per equips, patrocinada per la prestigiosa marca francesa Millet, que va començar a l'estació d'esquí d'Ordino-Arcalís d'Andorra el passat dissabte 15 de febrer, seguida per la de Certascan (Alt Pallars) del 2 de març i Bassiero (Alt Àneu) el 16 de març. Les properes competicions de la Copa seran la del CEC a Tuc de Parros (Vall d'Aran) del 30 de març i, la darrera, a Núria (Ripollès) el proper 6 d'abril.

El Ral·li, que distribueix els esportistes en diferents modalitats (júniors, cadets, sèniors i popular) i recorreguts, comptarà amb 3 itineraris marcats diferents. L'itinerari popular/cadet de 1.000m, l'itinerari júnior de 1.700m i l'itinerari 3.000 de 2.900 m. El dissabte 29 de març a la sala polivalent de Salardú, a partir de les 17:00h es podran fer les últimes inscripcions, entrega de dorsals i regals de participació. L'endemà diumenge 30, la cursa sortirà a les 8h per al recorregut 3.000 i a les 8,15 h per als recorreguts 2.000m i 1.000m. Quan acabi hi haurà a la 13:30h una botifarrada, sorteig de material i entrega de trofeus al Refugi del CEC Juli Soler Santaló.

L'edició d'enguany del Ral·li compta amb la col·laboració especial de les empreses de material esportiu Salewa, Millet i Buff. Les inscripcions per internet es tancaran el proper 27 de març. Podeu trobar més informació a l'agenda.

Galeria d'imatges