Notícies

Torna la Montserrat Sky Race By Klassmark

Enviada per administrador el 22/Mar/2014 - 09:38

Monistrol de Montserrat, 22 de març de 2014 - A cavall de les comarques del Bages, l'Anoia i el Baix Llobregat, s'aixeca el massís de Montserrat símbol de Catalunya. La serra dibuixa un contorn tan singular que desperta l'admiració d'aquells que gosen desafiar-la. Tots, sense excepció.

Darrera la peculiaritat d'aquesta forma hi ha un còctel d'emocions i sensacions que ens fan sentir intensament vius. Tretze ermites i un Monestir parlen d'espiritualitat El patrimoni cultural incalculable recorda les llegendes forjades. I la infinitat de vies d'escalada mostren una altra manera d'entendre la muntanya. La compartim, però no ens calen arnesos ni cordes. Unes vambes ens basten per fer allò que més ens agrada: córrer. Ha arribat el moment d'endinsar-se en la silueta rocallosa per viatjar a través d'ella fins al cor del massís, on s'amaga la vegetació ufanosa i la fauna més salvatge. És el moment de lluitar contra el vertigen de la canal de Sant Jeroni per tocar el sostre de Montserrat. De Monistrol fins al cel més emblemàtic de Catalunya. No hi ha excuses ni sobren raons.

Demà dia 23 de març la Montserrat Skyrace. Una de les curses de muntanya més emblemàtiques del nostre país. El parèntesi tan sols ha durat un any perquè Klassmark ha decidit catapultar-la al lloc on li pertoca. És l'hora de reinventar-se. Nou recorregut més tècnic i exigent. Un viatge extraordinari pels corriols i secrets d'aquestes muntanyes. El destí ha volgut que se'ns presenti una altra oportunitat de formar part de la immensitat de casa nostra.

La Montserrat Skyrace tindrà dos recorreguts: 15km i 24km que faran les delícies del corredors més exigents en un dels paratges més emblemàtics del País. Córrer per Montserrat és i sempre serà quelcom especial, i gràcies als amics de Klassmark Trail, és una realitat.