Notícies

Crònica de David Huertas, membre de l'equip Corremonts-sportHG de la III Cursa de Muntanya d'Ullastrell

Enviada per administrador el 22/Mar/2014 - 09:44

Imatge 0 per Crònica de David Huertas, membre de l'equip Corremonts-sportHG de la III Cursa de Muntanya d'Ullastrell

Ullastrell, 16 de març de 2014 - La cursa de Muntanya d'Ullastrell és una cursa amb un recorregut "trampa" ubicada molt aprop de "casa". Molt favorable els primers 3 Km per després començar el veritable trenca-cames. Els organitzadors anomenen la segona part del traçat la "U" d'Ullastrell, ja que es baixa força fins a la riera per acabar remuntant tot el desnivell fins al poble de nou!

El dia prometia ser força caloròs però a l'inici de la cursa, un vent fresquet ha fet mantenir el paravents a més d'un corredor fins el tret de sortida. Com cada any, els desconeixedors de la prova (o dels seus ritmes) han sortit molt ràpid i després han patit molt! A les primeres rampes abans de l'avituallament ja s'anaven quedant corredors.

A mitja cursa el sol ja apretava de valent i al arribar les dures rampes dels darrers 2 Km costava córrer. Almenys, però, aquest any no m'he hagut d'aturar a caminar. He mantingut un duel sa particular amb la que seria la guanyadora en categoria femenina i hem fet quasi tot la pujada junts. Al final s'ha distanciat uns metres gràcies al seu millor ritme d'ascens acabant molt forta.

A l'arribada, com cada any, una gran bossa del corredor amb pa, ví i ous locals, amb el tradicional entrepà de botifarra i fins i tot un ou fregit per sucar-hi pa!! Tots els serveis extres afegits (massatges, sorteig de material,...) i un gran tracte pel corredor! És una cursa totalment recomanable i a nivell personal estic encantat perquè he pogut millorar més d'un minut el meu temps de l'any anterior!

Distància real: 10700 m. (400 mD+)
Temps real: 50'35'' (4:44 min/km)
Posició: 17 de 450 participants