Notícies

La 5a Bell Race, en el Mas de la Sala, aplega uns 210 corredors/es sota la pluja i el fang

Enviada per administrador el 01/Des/2014 - 21:29

Imatge 0 per La 5a Bell Race, en el Mas de la Sala, aplega uns 210 corredors/es sota la pluja i el fang

Sallent, 30 de novembre de 2014 - La 5a edició passarà a la historia, no pel cronometratge dels corredors, sinó per la pluja, l 'aigua i el fang. A les 10 de matí, la traca de sortida va donar l'alerta als 180 participants dels 210 inscrits, 40 dels quals van fer la inscripció el mateix diumenge. A tots ells, els esperava per davant 15 quilometres de recorregut totalment nou i uns 600 metres de desnivell acumulat. El terreny era divertit amb fang, rius d 'aigua i pluja en algun moment.

En la general masculina no hi va haver sorpreses, Ivan Camps, dominador del Campionat Maqui 2014 Bages-Berguedà, es va tornar adjudicar una nova victòria amb un temps 1:06:28, seguit per Aleix Cunillera 1:07:06 i Josep Rovira 1:08:02. En la categoria femenina els 3 primers calaixos van ser per Mireia Vilafranca Cartagena amb 1:26:06, seguida de Marta Comas amb 1:26:41 i Maite Rivero amb 1:29:12.

Un cop acabada la cursa, a tots els participants els esperava un àpat al Mas de la Sala i un gran sorteig de material esportiu.

Els organitzadors es donaven per satisfets, havia estat una setmana dura per la climatologia, i el cap de setmana es va complicar molt pel temps, i va dificultar portar a terme tots els preparatius. Des de l'organització ens comentaven: “Ens hem desafiat a nosaltres mateixos i al mateix temps tenim un grup humà que val un imperi. Els imprevistos van ser molts, normal amb unes condicions com aquelles, però les ganes de fer passar un dia especial als 210 inscrits feia que l'organització es veies valenta per afrontar tots els imprevistos. Quan veus que tens 210 persones que passi el que passi segueixen el Campionat ens devem a ells/elles”.

La següent cursa i la cinquena del Campionat serà el 14 de desembre a Olvan. És la cursa de l'Últim Maqui de 20 quilometres. Allà es farà el tancament del Campionat Maqui 2014. Aquest any la sortida i arribada serà des del mateix poble d'Olvan.

Les inscripcions anticipades tenen un preu de 16€ federats i els no federats tenen un recàrrec de 3€. Les inscripcions estan obertes via web a www.campionatmaqui.com o físicament a la botiga d'esports 2.0 Intersport de Manresa, del carrer Born de Manresa, a les botigues de bicicletes Triskel 365 del carrer Carrió, 12 de Manresa, i ArtésBike d'Artés i a la botiga Rios Running de Manresa. El dijous dia 11 de desembre es tancaran les anticipades i només es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa.