Notícies

Borràs assegura el títol en una cloenda on guanyen Agreda, Cayetano, Albert i Grau i Traver

Enviada per administrador el 17/Nov/2014 - 09:26

Imatge 0 per Borràs assegura el títol en una cloenda on guanyen Agreda, Cayetano, Albert i Grau i Traver

Ulldemolins, 17 de novembre de 2014 - Ulldemolins va acollir ahir matí la cita final del Circuit trailSERIES Costa Daurada 2014: el trailSERIES Les Ermites, que va comptar amb un total de 237 participants i que va servir per adjudicar el darrer dels quatre títols individuals que restava pendent. Eloi Borràs es va proclamar campió del circuit de 20km masculins, unint-se així a Nuri Fortuny, que ja ho havia aconseguit amb antelació en categoria femenina; i a Mikel Besora i Lourdes Cayetano, vencedors dels circuits de 10km.

Borràs (1:52:53) es va fer amb el títol quedant segon (en tenia prou finalitzant entre els 45 primers) en una cursa que es va adjudicar Víctor Agreda (1:49:50), que va dominar pràcticament de principi a fi fins a fer-se amb la victòria. El tercer lloc va ser pel finès Kai Langel (1:54:58), vencedor de la UTSM fa un mes.

Ahir també es decidia el subcampionat masculí dels 10km, que es va emportar Salva Martí tot i no ser present a Ulldemolins. Només Kilian Garcia podia prendre-li el segon lloc si guanyava la cursa d'ahir, però Garcia va acabat tercer (1:03:30), la mateixa posició amb la que finalitzava el campionat. El triomf a la meta de l'ermita de Sant Antoni va ser pel júnior Guillermo Albert (1:01:08), mentre que Sergi Bel va ser segon (1:02:06).

En categoria femenina mancaven per resoldre les terceres posicions finals d'ambdós circuits. En els 20km se la va emportar Joana Sans, que va quedar quarta (sent cinquena en tenia suficient) en una cursa on la campiona Lourdes Cayetano va posar la cirereta al pastís de la temporada guanyant amb solvència (2:20:29). Maider Fraile va entrar en segon lloc (2:24:22) i la veterana Sandra Gabarró, en tercer (2:30:36).

En els 10km Covi Robles es va endur el tercer lloc final a la classificació general gràcies al cinquè lloc d'ahir, finalitzant just una posició per sobre de Judit Juncosa i tres sobre Lurdes Torrell. Les tres havien arribat tan igualades a aquesta prova que la que quedés per davant de les altres era la que s'adjudicava aquesta tercera plaça final que va acabar a mans de Robles.

A banda d'aquesta pugna, la cursa curta femenina va viure un final de foto finish a l'esprint que va acabar amb dues campiones ex aequo: Georgina Grau i Anna Traver (1:20:39). El tercer lloc va ser per Mayte Colmenarejo (1:22:24).

Així doncs, punt i final al Circuit trailSERIES Costa Daurada 2014 després de vuit curses entre els mesos de març i novembre que han demostrat que el campionat està consolidat i en ple creixement. En les properes setmanes es farà públic el calendari del 2015.

Galeria d'imatges