Notícies

La pluja obliga a suspendre la prova BTT de la Vallès Drac Race

Enviada per administrador el 05/Oct/2014 - 17:31

Imatge 0 per La pluja obliga a suspendre la prova BTT de la Vallès Drac Race

Terrassa, 5 d'octubre de 2014 - La direcció tècnica de la Vallès Drac Race ha decidit suspendre la prova BTT de 100km que s'havia de disputar aquest matí al Parc Natural de Sant Llorenç degut als forts aiguats i la tempesta elèctrica que han caigut a la comarca als volts de les 6:30 del matí. Per tal de garantir la seguretat de tots els participants, voluntaris i organitzadors, s'ha considerat que el més adequat era no prendre la sortida. Està previst que demà al matí s'emeti un comunicat on es donaran més explicacions a tots aquells participants que s'han vist afectats.

Cal recordar que ahir es va disputar sense problemes el trail amb la victòria de l'atleta resident a Terrassa Just Sociats (4h19:32), que va superar en gairebé 20 minuts el francès Antoine Maerten i Pablo Baietti, primer corredor en creuar la línia d'arribada que avui també havia de disputar el BTT. El triomf en categoria femenina va ser per a Joanna Redondo. Un total de 180 corredors van completar el recorregut de 50km en menys de 12 hores i van arribar a Terrassa en una jornada festiva i amb unes condicions meteorològiques ben diferents.