Notícies

Final de temporada per Núria Picas a Templiers

Enviada per administrador el 22/Oct/2014 - 23:00

Imatge 0 per Final de temporada per Núria Picas a Templiers
L'atleta Núria Picas té previst participar a la cursa de Templiers per tancar la temporada de trail running

El Grand Raid des Templiers, cursa de 73km i 4.300m de desnivell positiu que es disputa a la zona de Millau, a França, i on Picas hi ha vençut en dues ocasions

"És tot un clàssic per tancar la temporada en una cursa que em porta molts bons records. L'any 2012 vaig guanyar-hi la Copa del Món, i córrer aquí és especial. No és una cursa d'alta muntanya, però és d'una bellesa excepcional perquè transcorre uns boscos de somni", comentava Núria Picas abans de la cursa

Berga, 22 d'octubre de 2014 - Després de competir durant més de set mesos, Núria Picas abaixarà el teló d'una gran temporada de trail running aquest proper cap de setmana. Per tancar la temporada, l'atleta participarà a la cursa de Templiers.

Aquest 2014 ha estat una temporada llarga, i malgrat tot l'objectiu serà intentar lluitar per la victòria a Millau: "Físicament arribo bastant desgastada, ja que la temporada ha sigut exigent, i el meu cos em demana descans. Mentalment estic forta, cada vegada tinc més experiència i això em fa créixer com a corredora. L'objectiu a Templiers serà intentar aconseguir el triplet de victòries, vull sortir a guanyar, tot i que hi haurà una gran representació internacional i no serà fàcil. Espero que la petita lesió que arrossego des de la Ultra Pirineu em respecti i pugui lluitar fins a l'últim instant.".

El Grand Raid des Templiers és una cursa de 73km i 4.300m de desnivell positiu a la zona dels Grands Causses (França). Una prova clàssica del calendari gal, que es disputa sobre els antics senders que els Cavallers Templers recorrien a l'època medieval.

Picas ha guanyat en les dues ocasions en què ha participat a la prova, i aquesta és una prova ideal per tancar la temporada: "És tot un clàssic perquè tanco la temporada i és una cursa que em porta molts bons records. L'any 2012 vaig guanyar-hi la Copa del Món, i córrer aquí és especial. No és una cursa d'alta muntanya, però és d'una bellesa excepcional perquè transcorre uns boscos de somni.".

El Grand Raid des Templiers sortirà de la localitat de Millau en un circuit circular que començarà el diumenge de matinada, amb més de 2.800 atletes en la línia de sortida.

Crèdit de la foto: Jordi Canyameres