Notícies

Irene Fustagueras, membre de l'equip Corremonts-sportHG, ens comparteix la crònica de la II Cursa dels Millors amics

Enviada per administrador el 06/Oct/2013 - 21:00

Imatge 0 per Irene Fustagueras, membre de l'equip Corremonts-sportHG, ens comparteix la crònica de la II Cursa dels Millors amics

Cursa: II Cursa del millors amics

Sant Joan de Mediona, 6 d'octubre de 2013 - Avui s'ha celebrat a Sant Joan de Mediona la II Cursa del Millors Amics, una cursa que té com a finalitat recaptar fons per ajudar el Refugi d'Animals APAN, situat a la comarca de l'Anoia. Com en l'edició anterior, hi havia quatre modalitats de participació: el perfil Canicross, el perfil Challenge (10 km), el perfil Amateur (5 km) i el perfil Junior (1 km), que fan possible a tothom que vulgui col·laborar en aquesta causa trobar un recorregut adient al seu nivell.

Si la primera edició, amb 250 inscrits, ja va ser un èxit, la segona edició ho ha tornat a ser, ja que s'ha superat aquesta xifra i s'ha arribat a 300 participants, 150 dels quals ho han estat en la modalitat de canicross, i amb dos gossos del mateix refugi que han completat l'itinerari perfectament. La novetat d'enguany ha estat el recorregut diferent per al perfil Challenge, amb un perfil més variat i tècnic que en l'edició anterior que ha combinat pista amb senders i corriols tant de pujada, on calia superar 350 metres de desnivell en 2 km, com de baixada. Ha estat, doncs, un itinerari exigent, però molt amè, que transcorria majoritàriament per zona de bosc, i que en alguns trams permetia als participants gaudir d'àmplies vistes sobre la comarca de l'Anoia i el Penedès. El marcatge de la cursa ha estat impecable i l'organització i feina dels voluntaris excel·lents.

Pel que fa als representants de Corremonts en aquesta segona edició cal destacar la 3ª posició de la Irene Fustagueras en la classificació general femenina del perfil Challenge amb un temps d'1 h 07', i el bon paper de l'Albert Pérez Monfort, que ha aconseguit entrar dins els quinze primers llocs de la general. Tots dos valoren molt positivament el nou itinerari i el bon ambient de la prova.

Esperem que l'organització de la II Cursa dels Millors Amics hagi fet una bona recaptació i que així pugui continuar portant a terme la seva gran tasca al refugi de l'APAN.

Galeria d'imatges