Curses de muntanya: Marco Moletto i Laura Orgué s'imposen a la Red Bull K3

Enviada per administrador el 03/Ago/2014 - 18:04

Laura Orgué segueix amb la seva ratxa triomfal amb una victòria en aquest triple Quilòmetre Vertical que tenia la meta a 3.500 metres, “el cim més alt que he fet!”
Torino (Itàlia), 2 d'agost de 2014 - Laura Orgué, abonada al triomf aquesta temporada, ha imposat la seva llei en l'explosiva Red Bull K3, un triple quilòmetre vertical amb 10 quilòmetres de distància i 3.000 metres de desnivell positiu. Aquesta era la proposta de la Xarxa Bull K3, un repte que Laura Orgué va acceptar de bon grat i que va sumar al seu palmarès com a guinda a una temporada que fins ara està sent extraordinària. Laura va aconseguir la victòria en completar el traçat en 2 hores i 22 minuts. Un temps que a més li va valer ser fer-se amb la 13a posició de la classificació general. Després d'ella, la segona dona més ràpida va ser a nord-americà Stevie Kremer, que va arribar a més de set minuts d'Orgué. Marc Moletto va guanyar en categoria masculina amb un temps de 2 hores i 6 minuts.
Orgué segueix sumant victòries en una temporada que està sent fantàstica per a ella, amb grans victòries al Campionat del Món de Skyrunning o la Copa del Món, en la que lidera la categoria de Quilòmetre Vertical i està ben situada a la de mitja distància.

Laura Orgué: “La cursa ha anat molt bé. Durant els 1.000 primers metres m'he trobat molt àgil. He vist que Stevie (Kremer) es quedava enrere i llavors he decidit augmentar la distància i fer la meva cursa. Dels 1.000 als 2.000 metres era la part més vertical, sense camí, i m'he ajudat dels bastons. A partir dels 2.000 metres he començat a acusar el cansament i també m'ha començat a afectar l'alçada perquè érem ja 3.500 metres... És el cim més alt que he fet mai! Estic molt feliç”.

Crèdit de foto: Red Bull