Grans reptes i ultres: La Volta Cerdanya Ultrafons presenta la tercera edició de les curses a la Diputació de Girona

Enviada per administrador el 31/Mar/2014 - 10:41

El dimecres dia 2 d'abril tindrà lloc la presentació de les novetats d'aquest any
Puigcerdà, 31 de març de 2014 – Eduard Jornet, director de la Volta Cerdanya Ultrafons, juntament amb la presència de l'Il·lm Sr. Antoni Guinó, Diputat d'Esports de la Diputació de Girona, l'Il·lm Sr. Ramon Moliner, President del Consell Comarcal de la Cerdanya, i el Sr. Jordi Bes, corredor d'ultramaratons gironí i vencedor de la Volta Cerdanya Trail 2013, presentaran la tercera edició de les curses que tindran lloc a La Cerdanya del dia 31 de maig al 8 de juny.

Es durà a terme la presentació de les nombroses novetats que tindran lloc aquest any. La VCUF adquireix un fort caràcter solidari i organitzarà una cursa i altres activitats, que seran explicades en la presentació, per col·laborar amb entitats que treballen per la millora de la qualitat de vida i la integració en la societat de persones amb discapacitat o malalties minoritàries, com el projecte Box 21 de la Fundació Itinerarium i l'Associació DEBRA.
També s'organitzaran la Setmana Internacional del Senderisme i el Running amb activitats per tota la Cerdanya i el Saló del Senderisme i el Running a Puigcerdà.

Cal destacar que la Volta Cerdanya Ultrafons serà l'escenari del Campionat de Catalunya de curses d'ultraresistència i prova puntuable per a l'Spain Ultra Cup.

DATA: Dimecres 2 d'abril de 2014
HORA: 11.30 hores
LLOC: Sala Ferran Agulló de la Diputació de Girona. Pujada Sant Martí 4 de Girona

Ordre del dia


Elements destacables d'aquesta tercera edició