Esquí de muntanya: Calendari d'esquí de muntanya 2014/2015

Enviada per administrador el 18/Nov/2014 - 10:35

Ara que el nombre de curses de muntanya comença a anar de baixa i a l'espera que la neu cobreixi les muntanyes del Pirineu, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ja té a punt el calendari de competició d'esquí de muntanya per a la temporada 2014­/2015.

El calendari d'enguany segueix la mateixa distribució de copes que en la darrera edició i serien les següents:

31a Copa FEEC­Millet per Equips amb quatre curses:


10a Copa Catalana de Curses Verticas FCG Mountain Series 6.0


Pel que fa als campionats de Catalunya la novetat de la temporada que encetem és la incorporació de dues noves modalitats: el Campionat Individual i el de Llarga Distància. D'aquesta manera seran quatre les propostes a les quals es podrà optar:A banda d'aquestes competicions els amants de les curses d'esquí de muntanya també comptem amb nombroses propostes tant en la modalitat Open com en curses populars que de ben segur satisfaran tots les nostres perspectives.

Tanmateix cal tenir en compte competicions que neixen fora del calendari de la FEEC com és la Cursa de l'Esquella versió esquí de muntanya, que podria ser una proposta molt interessant si tenim en compte l'èxit assolit per l'organització en la primera edició de la cursa de muntanya.

Més informació a FEEC.cat [1].
Enllaços
  1. http://dev.corremonts.cat/https://www.feec.cat/noticia/calendari-de-competicions-desqui-de-muntanya-per-a-la-temporada-2014-2015/